La Vie Berlin

Mepro izvodi vodovodne instalacije i HVAC instalacije na projektu gradnje nekretnina u Berlinu “La Vie” na Straßburger Straße / Saarbrücker Straße. Gradi se 452 apartmana s otprilike 37.700 četvornih metara i dječji vrtić s oko 1.220 četvornih metara, Kaiser supermarket sa površinom od 2.200 četvornih metara. Sa svojim stručnim instalaterskim timom sudjelujemo u građevinskom projektu čije ukupno ulaganje iznosi oko 100 milijuna EUR.

Upravljanje projektom

Projekt instalacija je uspješno završen pod vodstvom stručnog MEPRO tima.

Izvođenje vrijednosnog inženjeringa

Benefiti koji se postižu pomoću vrijednosne metodologije daleko nadmašuju uloženo. Smanjenjem vremena i troškova, a povećanjem kvalitete, pridonose korporativnom uspjehu i vrijednosti poreznog obveznika.

Vrijednosna Metodologija (VM) je sustavan i strukturiran pristup za poboljšanje projekata, proizvoda i procesa. VM, koji je također poznat kao vrijednosni inženjering, koristi se za analizu i poboljšanje instalaterskih procesa, projektiranja i upravljanja HVAC & Elektro projekta te poslovnih i administrativnih procesa.

Inspekcija i zaštita na radu

Inspekcijskim nadzorom, MEPRO održava visoki standard sigurnosti, zdravlja i zaštite na radu.

Projektni raspored i upravljanje

Planiranje i raspoređivanje imaju za cilj predvidjeti budućnost, a pritom se u obzir moraju uzeti brojne neizvjesnosti i pretpostavke. Kao rezultat toga, mnogi ljudi vjeruju da je dobar projektni plan ili raspored više umjetnost nego znanost.

Vodeći višemilijunske HVAC & Elektro projekte, najveće napore ulažemo u planiranje rasporeda kojim ispunjavamo terminski plan. Njime identificiramo i organiziramo projektne zadatke u niz događaja koji stvaraju plan upravljanja projektom.

DETALJI PROJEKTA

Categories:
Client: Ten Brinke AG
Location: Berlin
Surface Area: 39.000 m2
Completed: 2014 - 2015

U potrazi ste za kvalitetnim izvođačem instalacija za svoj sljedeći projekt?