O nama

O NAMA

Od svog osnivanja, MEPRO je izgradio svoju reputaciju kao izvoditelj instalacija pod motom „JEDAN TIM za sve instalacije“. MEPRO-v uspjeh temelji se u poduzetničkoj predanosti uspjehu svojih klijenata i uspjehu svojih zaposlenika.

MEPRO je “full-service” instalaterska tvrtka koja nudi niz usluga: kompletno ugovaranje projekta instalacijskih konstrukcija, objektni inženjering i procesnu tehnologiju, upravljanje i održavanje objekata, upravljanje energijom, industrijske HVAC i elektroinstalacije.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Na području Hrvatske, Njemačke i Srbije MEPRO zapošljava oko 140 djelatnika koji su do sada uspješno završili 22 projekta na gradilištima u Njemačkoj, Hrvatskoj i Srbiji u roku od 2014. godine.

Mepro ima stručne inženjere za energiju i tehniku, sposobnost i sredstva za samostalno izvođenje svih instalacija na pojedinom projektu. „JEDAN TIM za sve instalacije!“

Ovaj projekt sufinancira Europska Unija

NAŠA MISIJA

MEPRO barometar

SIGURNOST

Sigurnost je jedna od naših najvažnijih temeljnih vrijednosti. Ona je naš prioritet u svakodnevnom radu.

MEPRO - Društvena odgovorsnost

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Uključivanje i podrška društvenoj zajednici u srcu je naše tvrtke.

Mepro - održivost

ODRŽIVOST

MEPRO-va dugoročna predanost zelenoj gradnji i održivosti instalacijskih sustava jedna je od temeljnih vrijednost tvrtke.

VIZIJA

Stalnim organizacijskim razvojem, poticanjem inovativnosti i osobnih kompetencija zaposlenika, uz osiguravanje prvoklasne kvalitete isporučenih radova i usluga, unaprjeđivati životni prostor u kojem djelujemo.

DARKO,

direktor,

MEPRO d.o.o.

Tražite rješenje za instalacije na Vašem projektu?